Heren 45 Interclub OPNIEUW KAMPIOEN! 🏆

Tromgeroffel en applaus, want we hebben fantastisch nieuws om met jullie te delen! Onze onverschrokken heren 45 interclub ploeg doe het toch maar opnieuw, ze zijn voor de tweede keer op rij kampioen van Antwerpen geworden! 🎾🏆

We kunnen met recht en reden trots zijn op deze geweldige spelers want met mooi tennis hebben ze de overwinning vlotjes kunnen binnenhalen.

Nadat de overwinningskreet was geluwd, verzamelden we ons allemaal om de glansrijke overwinning te vieren. En het werd nog best leuk ook! Yves toverde een verrukkelijke paella op tafel, terwijl Carine en Bruno ons verwend hebben met een ovenverse lasagna.

Nu kijken we vol spanning vooruit naar de volgende uitdaging: de strijd om de titel van België! In september zullen onze mannen opnieuw het strijdperk betreden om te laten zien wat ze waard zijn. Kunnen ze hun buitengewone prestatie van vorig jaar evenaren?

Laten we onze heren 45 interclub ploeg blijven steunen en aanmoedigen op hun weg naar de nationale glorie.

Nogmaals, van harte gefeliciteerd aan onze kampioenen van Antwerpen en bedankt aan Yves, Carine en Bruno voor het verwennen van onze smaakpapillen. Laten we vol goede moed vooruitgaan en onze mannen aanmoedigen terwijl ze zich voorbereiden op hun volgende triomf!

Met sportieve groeten,
K.T.C. Sorgvliet