LADDERTORNOOI DUBBELSPEL

Heb je zin om mee te doen aan ons laddertornooi, schrijf je dan snel in via onderstaand formulier of vul de namen van jezelf én je teamgenoot op de lijst aan het prikbord in de Chalet.

Lees vooral ook even het onderstaande reglement zodat je weet wat er van je verwacht wordt.
Wees er snel bij, inschrijvingen tot uiterlijk vrijdag 19 mei.
Na elke wedstrijd hoort er zeker een drankje bij op het terras.

Veel plezier en succes alvast!

COMPETITIEREGLEMENT

Duur van de competitie

Deze laddercompetitie start op 27 mei en loopt tot 30 september. Nieuwe duo’s kunnen gedurende gans deze periode nog mee inschuiven op de ladder maar starten helemaal onderaan.

Inschrijven

De inschrijving is gratis, maar niet vrijblijvend: als je je inschrijft wordt er van je verwacht dat je ALLE wedstrijden waarvoor je wordt uitgenodigd effectief ook speelt. Teams die niet ingaan op een wedstrijduitnodiging worden van de ladder verwijderd. Schrijf dus enkel in als je zeker gaat deelnemen aan de competitie!

Indeling van de competitie

Volgende ladders zijn beschikbaar: Heren dubbel, Dames dubbel en Gemengd dubbel.
Bij een voldoende aantal deelnemers zullen de reeksen opgesplitst worden op klassement, bv DH tot 30p en een reeks DH 30p tot open. Spelers kunnen ook in meerdere ladders inschrijven.
Het is de bedoeling om zoveel mogelijk leuke matchen te spelen.

Uitnodigen van spelers voor een wedstrijd

Een duo mag elk ander duo zoveel uitnodigen als men wil voor een wedstrijd. Wanneer een duo lager op de ladder wint van een hoger geplaatst duo wisselen deze gewoon van plaats op de ladder. Als het hoger geplaatste duo wint, dan verandert er niets.
Als men een team uitnodigt of men wordt uitgenodigd voor een wedstrijd dient deze zo snel mogelijk gepland en gespeeld te worden.

Plannen van de wedstrijden

Alle wedstrijden dienen zelf onderling afgesproken en gereserveerd te worden. Dit kan gewoon via het online reservatiesysteem en de telefoonnummers van de leden bevinden zich in de zwarte map achter de toog.

Score

Er wordt gespeeld naar 2 winnende sets. Bij gelijke set stand word er een super tiebreak gespeeld tot 10.

Meer info

Heb je nog vragen, neem contact op via info@ktc-sorgvliet.be

Inschrijvingsformulier