Lessen

Jeugdlessen

Vanaf de eerste stappen op het tennisterrein voor de allerkleinsten, tot competitietraining voor de tiener. Wij zijn er voor uw kinderen.

Volwassenen

Techniek verbeteren? In slechts enkele lessen merkt u het verschil.

Tennis is een uitdagende sport, zowel technisch als mentaal. Of je nou beginner bent of gevorderde: Wij zorgen ervoor dat je een voldaan gevoel overhoudt aan je prestaties.

De tennisschool biedt alle enthousiaste tennisspelers en speelsters, jong en oud, een gevarieerd programma, om het tennisplezier naar een nog hoger niveau te brengen.

In het programma zijn privé-lessen, groepslessen voor 2, 3 of 4 personen, jeugdlessen, selectietrainingen, zaterdagmiddagtrainingen en een jeugdzomerkamp opgenomen.

Door een optimale individuele begeleiding, een uitgebalanceerd programma, aandacht voor techniek, tactiek en conditie geven wij een compleet pakket tennislessen voor zowel beginners als gevorderden!

Jeugdlessen

Om te kijken of uw zoon/dochter tennis écht leuk vindt, is het mogelijk om een keer een gratis proefles mee te doen. Meestal vlak voor een nieuw seizoen bieden we proeflessen aan voor nieuwe jeugdleden. Ook gedurende een seizoen is het vaak wel mogelijk om een gratis proefles mee te doen. Als uw kind enthousiast is na de proefles, kunt u hem/haar inschrijven voor tennisles.

Hopelijk tot snel op de tennisbaan!

Volwassenen

Of je nou een beginner bent of een ervaren competitiespeler, bij ons zit je altijd goed. Je kunt kiezen voor lessen in groepsverband, maar het is natuurlijk ook mogelijk privélessen te volgen voor meer individuele aandacht. De lessen worden verzorgd door professionele ervaren trainers die precies weten hoe ze van jou een betere speler kunnen maken.

Het speelplezier op de tennisbaan staat voorop. We nemen uitgebreid de tijd om te zorgen dat je voetenwerk goed is, je tijdens het spel de juiste spieren gebruikt. We stellen samen met jou bereikbare doelen op om je techniek, tactiek, concentratie en conditie te verbeteren.